Smullen van voetbal!

Akkoord, het duurde héél lang voor de "zekerheid" op het bord stond, maar toch was het een fijne match om te volgen gisteren. Fijn in die zin dat Hazard zorgde voor genoeg entertainment voor iedereen. In groot contrast met de "wat-doe-ik-hier" attitude van Lukaku, het was zijn dag niet. Kan gebeuren! Maar zet dan wel als trainer je bril op en kijk even op je bank om (lees: ten laatste na de eerste 45 minuten) een wissel door te voeren.

Begrijp me niet verkeerd, ik kan genieten van een Kinder Bueno maar als ie er verpletterd uitziet zal ik hem ook niet meer opeten. En verpletterd zag ie eruit, te trage trage ballen, te trage acties, teveel buitenspelgedoe... Ergernis alom, zo ook bij de duivels zelf (naar 't schijnt). Het kleinste kind weet immers: je moet meer ballen in het (juiste) doel shotten dan de tegenstander, dat is de enige manier om te winnen.

Al een sjance dat 'den trainer' plots het licht zag en uiteindelijk besliste om de wissel (ein-de-lijk) door te voeren! Mét resultaat, de (letterlijke) spring in't veld deed dat (gym)fantastisch goed! Batshuayi kan dan misschien een carrière op de turnmat ambiëren, hij mag zijn enthousiasme nog even op de groene mat houden, we zagen dat het goed was. De volgende twee goals waren meer dan verdiend en zorgden voor een goede nachtrust.

Ik ken waarschijnlijk geen bal van voetbal, maar intussen genieten we hier wel volop van de sfeer & de gezelligheid!Vrijdag afspraak om 21u, voor alweer een duivels heerlijke avond !


Reacties

Populaire berichten

Easy weken

Bijgeleerd...

Awel?!