Easy weken

Ondanks het volgehouden "gezondere" eten, zijn het wat 'easy weken' geworden op eetvlak. Dit heeft te maken met andere dingen die meer aandacht vragen en verdienen. Zoals bij velen vermoed ik, is eten maken tijdens de week niet steeds hetgeen waar je tijd voor hebt en waar je bijgevolg ook minder naar uitkijkt. Ik probeer op zoek te gaan naar maaltijden die snel te bereiden zijn en die ik ook kan blijven gebruiken eens we terug FT werken.


Albert Heijn pikt hier vrolijk op in. Een gezonde maaltijd zonder al te veel na te denken? Neem eens een verspakket! Alle nodige groenten, de curry en de kokosmelk zitten er al bij. Op de verpakking staat in koeien van letters wat je verder nog nodig hebt (wat geeneens zoveel is).

Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat het versnijden van zo'n pakket toch wel wat tijd vraagt maar dit los ik op door de curry de dag voordien al klaar te maken. Toen ik Instagram dit pakket toonde kreeg ik meteen de tip: let op met peper en curry, het geheel is nogal pikant! Dus bij deze, indien je zelf niet pikant aangelegd bent, vermijd dan teveel peper en currypasta...Wij lieten één pepertje weg en gebruikten de rest wel, ideaal om verkoudheden op te lossen eigenlijk!

Voor wie zijn kindjes willen laten meewerken heeft IKEA 'veiligere' messen ontwikkeld. Je vindt ze hier terug.

Reacties

Populaire berichten

Bijgeleerd...

Awel?!