Sambosa met côte d'or en perzik - klaar in topsnelheid!



Albert Heijn deed weer wat... Er was ditmaal een spaaractie (zoals zo vaak) waarmee je een kAHdoosje kon sparen! Je kreeg dan een doos gevuld met allerlei producten t.w.v. 40 euro. Heel fijn. Er zat ook heel wat suikergoed bij: snickers, snoepjes, Milka... en dan de voor mij onweerstaanbare C'ôte d'or chocolade. Met crunchy... Om te vermijden dat ik in één keer het hele pak wou opsmikkelen, maakte ik een eenvoudig dessertje/tussendoortje. En om het geheel wat vriendelijker te maken voegde ik er een perzik aan toe.

Ook maken?

Benodigdheden:

* Een velletje sambosa (te verkrijgen in de versafdeling van de supermarkt).
* Eén reepje chocolade naar keuze, liefst eenvoudig in dunnere stukjes te snijden
* Eén rijpe perzik

Werkzaamheden:

Je neemt het velletje sambosa (dat heel erg lijkt hop bladerdeeg maar toch lijnvriendelijker is), je vult het met één reepje Côte D'or chocalade en rolt het op. Wil je er zoals mij perzik aan toevoegen, dan kan je een stukje van de rol "vrijlaten" om de perzik later op te doen.

Dit rolletje moet 7 minuten in de voorverwarmde oven op 180°C.

Intussen snij je de perzik (of ander stukje fruit te snijden) in kleine blokjes. Nadat het rolletje uit de oven is, leg je de perzikstukjes erbij. Een lekkere combinatie met een portie fruit!

Reacties

Populaire berichten

Easy weken

Bijgeleerd...

Awel?!