Een lekkertje: Cappuccino Brugge

Omdat het niet altijd over diëten moet gaan. Of net wel. Diëten/gezond eten gaat voor mij hand in hand met genieten en ook geregeld 'foert' zeggen. Vorige week zeiden we FOERT in het fantastische établissementje in Brugge: Cappuccino.

Sommigen vragen aan mij: "Ik wil ook vermageren, ik eet dat niet meer en dat niet meer... Wat eet jij allemaal niet meer?". Ik éét alles. ALLES. Maar niet op één dag, niet iedere week. Maar potverdikke, het moet kunnen om te kijken op de kaart en gewoon te bestellen waar je goesting in hebt!

En zo belandde ik dus, vorige week, bij Cappuccino in Brugge. Ze zijn er bekend om hun heerlijke ontbijtjes (je kan er ook lunchen en dessertjes proeven!) maar wij kwamen er rond 16u30. We kozen voor het verwenkoffie'tje' en dat bleek een férm ding te zijn. Dus tip van deze week voor de mensen die persé willen diëten: vergeet niet te GENIETEN!

Fruitsalade, koffie, chocomousse met slagroom en speculoos, een bolletje vanille-ijs met advocaat, een pannenkoekje, koekje en suikertjes. 

Reacties

 1. Oh dat plekje kende ik nog niet! Ik was zopas nog op zoek naar leuke koffiezaken in die regio. Ik onthou Cappuccino :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tof dat ik je iets nieuws kon laten kennen, 't is een absolute aanrader :)

   Verwijderen
 2. En jij bent het levende bewijs dat genieten kan, ziet er inderdaad een aanrader uit,...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ken de Cappuccino al jaren, hele toffe madam en superlekker. Ligt in de buurt waar ik opgroeide... :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten

Easy weken

Bijgeleerd...

Awel?!