Mini-taco's met boontjes en kip

Taco's met kip en boontjes
Een eenvoudige maar lekkere en 'andere' lunch of avondmaal. Mini taco's koop ik bij Albert Heijn. Er is een volledig rek te vinden met alle mogelijke benodigdheden om taco's klaar te maken! Zo heb je er verschillende formaten (ik koos mini omdat je er dan 'meer' kan eten en het ook mooi oogt), er is een enorm assortiment aan bijpassende kruidenmengelingen en er staan heel wat recepten vermeld op de verschillende producten. (Voor kook-dummies staat er telkens bij hoeveel vlees, hoeveel groenten en wat je precies nodig hebt om het gerecht te kunnen serveren.)

Ik hield het eenvoudig, ik koos één doosje mini taco's uit en gebruikte mijn eigen kruidenmengeling (rozemarijn + paprikapoeder + peper & zout + een beetje wasabi).

Voor drie taco's gebruikte ik 150g kipfilet (goed bruin gebakken in olijfolie!) en ongeveer 150g gebroken snijbonen. (Niet alle snijbonen passen in de mini taco's, die eet je er dan gewoon los bij).

Persoonlijk heb ik voldoende smaak door de kruiden maar je kan er uiteraard nog een sausje aan toevoegen... Nog een voordeel: dit is ook een kidsproof gerechtje! Zo vulden de kindjes hun taco's met kipfilet, worteltjes en véél ketchup.

Snel klaar, lekker en gezonder dan andere fastfood!

Reacties

Populaire berichten

Easy weken

Bijgeleerd...

Awel?!