Lunchpakketje

7u 's morgens, "Mamaaaaa, waar is mijn broek?", "Mamaaaaaa, ga je mijn schoenen halen?", "Mamaaaaaa, ik heb al Fristi gevraagd, wanneer krijg ik 'em?", "Wèèèèèèèèèèèè" [Ja, ik ga je melkje brengen, momentje...] Serieus, wie op zo'n (doordeweekse) ochtend het voor elkaar krijgt nog een eigen lunch in elkaar te boksen om mee te nemen op zijn/haar werkdag: chapeau!

Eenvoudigste oplossing: een belegd broodje halen. Of een warme maaltijd in de Carrefour. Of misschien een tussenstopke bij de Quick? Allemaal goede ideeën, maar niet wanneer die eerste alinea dagelijkse kost is, dan bereid je je eigen dagelijkse kost beter op voorhand!

Het moet niet altijd speciaal of spectaculair zijn. Eenvoudig mag, maar als je niet wil verdikken of zelfs nog wat wil vermageren, is het altijd net een tikkeltje interessanter om je keuzes een beetje te wikken en te wegen. Eén ding is zeker: je moet voldoende meenemen! Als je dat niet doet, dan heb je tegen 15u alles voor niets geprobeerd en beland je alsnog bij de snoepautomaat. (Ofwel ben ik gewoon zo'n kieken.) En wat mij betreft hoeft niet alles even gezond te zijn maar vooral ook wat ik graag eet/drink zodat ik geen goestjes krijg die mijn dag verpesten.

Minutesoepje (45kcal), Shweppes agrum zero, fruit fusion van Danone, melkbroodje met hesp en boter (yep!) en een minizakje picknickjes met suiker

Overdosis koffie (bijvullen van mijn schoolvoorraad), flesje halfvolle melk, pepsi max, water, twee rijstwafels met chocolade (65kcal/stuk), minutesoepje en kleine ovenkoek met ham, groentjes en mayo.

Reacties

Populaire berichten

Easy weken

Bijgeleerd...

Awel?!