Sushi

Soms zijn er dagen waarop je zin hebt in 'iets anders'. Geen brood, geen vlees, geen pasta, geen klassiek broodje, geen pizza... Meer dan een jaar geleden was ik boodschappen aan het doen toen ik bij alles zowat dacht "Nee, neen, nee, geen zin in, niet lekker, hebben we al gegeten..." Tot ik bij de koelkasten bij AH kwam! Daar vond ik een fantastisch assortiment aan sushi. (Intussen verkopen ze ook allerlei ferme verpakkingen bij Delhaize!)

Het grootste voordeel: je kan er hele kleine doosjes tot grote dozen kopen. Sushi is niet echt geschikt voor (kleine) kinderen, of wat duidelijker uitgedrukt: ze lusten het niet hier. Sushi blijkt ook niet geschikt voor de wederhelft (Vis? Rauw? Koud!?) dus wordt het altijd "portie voor één". En net dat is haalbaar bij Albert Heijn! Daar kan je doosjes kopen vanaf 4 stuks en Sushi is ook erg lijnvriendelijk!Ze hebben veel meer keuze dan hierboven maar de persoonlijke voorkeur gaat uit naar deze soort!

Reacties

  1. Ik lust het tegenwoordig ook wel graag. Dankzij het kookboek van pascal naessens heb ik het nu ook zelf leren maken! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Makkelijk hé Falderie! Wist je dat je zelfs zo'n toestelletje kan kopen om sushi in elkaar te steken? Dan wordt het helemaal eenvoudig :p

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten

Easy weken

Bijgeleerd...

Awel?!