Hakika (haken voor het kinderkankerfonds) [non-food]

Een niet-eetbaar maar wel nuttig tussendoortje!

Viktor is een vriendje van Owen en Feé (en ook van ons uiteraard) die in mei 2013 te maken kreeg met een zéér agressieve kanker, een Non-Hodgkin lymfoon (Burkitt Lymfoon). Wat het precies is, maakt uiteindelijk weinig uit. Feit is dat heel wat kinderen (en ouders) hiermee geconfronteerd worden en dat zij alle steun die er om handen is kunnen gebruiken.

Viktor had na 6 maanden erg zware chemokuren het geluk om in november kankervrij verklaard te worden. Zijn ouders, omi... zijn erg dankbaar voor de steun die het Kinderkankerfonds bood en hebben daarom beslist zich zelf ook in te zetten. Via "Hakika" haken zij allerlei leuke spullen die ze verkopen ten voordele van het fonds. (Officiële website: http://www.kinderkankerfonds.be/nl/acties/hakika_785.aspx)
Op de website (hakika.sint-michiel.be) of via hun Facebookpagina (Hakika) vind je nog extra informatie en foto's van hun mooie creaties! Daar kan je ook meteen een bestelling plaatsen.

Wie graag een goed doel wil steunen én zeker wil zijn dat de centen goed terechtkomen kan daar terecht! De knuffeltjes zijn een aanrader om cadeau te doen, ik bestelde alvast het onderstaande prachtexemplaar voor Axelle's eerste verjaardag.Reacties

Populaire berichten

Easy weken

Bijgeleerd...

Awel?!