Koffie-adresje nummer 3

Auto-onderhoud, een verplicht nummer, ietwat te tijdrovend en vooral te saai om daar te zitten wachten. Groot voordeel echter wanneer de garage op wandelafstand van "Ring Shopping" Kuurne ligt... Daar is er namelijk ook de HEMA waar je terecht kan voor lekkere koffie's, allerlei broodjes, koekjes, taartjes en lunches...

E-reader, hazelnootkoffie & werk
Het nuttige aan het aangename koppelen, werken, lezen en koffiedrinken! De koffies zijn er scherp geprijsd tegenover sommige andere koffielocaties, anderzijds moet je ook wel kunnen omgaan met het niet al te grote professionalisme van sommige werknemers... Mijn hazelnootkoffie met slagroom zag eruit als één groot slagveld. Precies alsof hij net een grote orkaan en drie luchtaanvallen doorstaan had. Het pluspunt was dan wel weer dat hij zeer lekker smaakte! Als je graag een lekkere koffie wil drinken en hen wil laten oefenen, kies dan een hazelnootkoffie ;-)

Adresje to be: 
HEMA
Ringlaan 34
8500 Kuurne

Reacties

  1. ik heb een koffiemachine bij de garage. En een hele tafel vol tijdschriften. Ik neem dan altijd eens de tijd om "de boeksjes" te lezen :)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire berichten

Easy weken

Bijgeleerd...

Awel?!