De obsessie voor cottage cheese *Danone*

Vraag mij één iets te kiezen om te eten, met beperkte kcal, op een zomerse zonnige gloeiendhete dag of een winters vrieskoud momentje, er is maar één correct antwoord...

COTTAGE CHEESE !

Het moet natuurlijk iets zijn wat je lust maar de potten die er hier doorgedraaid worden, die zijn niet meer op twee handen te tellen. Ik kies steeds voor die van Danone, gewoon omdat écht lekker is! En blijkbaar valt het op dat ik het vaak gebruik én vaak op foto zet want de lieve mensen van Danone stuurden mij een groot pakket op gevuld met lekkers. Wist je dat ze bij Danone zelfs een pak lekkere receptjes hebben met cottage cheese? Klik hier maar even!

Met het nieuwe schooljaar voor de deur is het immers erg belangrijk om ook de vitamientjes op pijl te houden en de lunchbox met lekkere dingen te vullen. Zo bracht Danone een nieuwe Actimel op de markt, eentje met granaatappel. Curieus als ik ben, wou ik die ook wel even uittesten. Ontvangen, gedronken en goedgekeurd! Wie dus nog op zoek is naar een frisse start van de dag, zo eentje die meteen wat vitamientjes biedt en ook nog eens lekker smaakt, koopt er u een pakske (of twee), onze "standaard" collect-and-go-lijst is al aangepast.

Nog een lijnvriendelijke topper die nog niet zolang geleden op de markt gebracht werd zijn de nieuwste vitalineapottekes. Die dingen bevatten rond de 70kcal/stuk, vullen énorm en smaken ook nog eens lekker. De natuur vul ik zelf aan met vers fruit, die met fruit neem ik zo mee als gezonde snack of naar de zetel als avondgoestingske.


Reacties

Populaire berichten

Easy weken

Bijgeleerd...

Awel?!