Make your own muesli

Deze zomer gingen we op reis naar Duitsland en toen we naar Build-a-bear gingen zag ik vanuit mijn ooghoek een nog interessantere winkel... My muesli! Geregeld verschijnen op Facebook (gesponsorde) berichtjes van dit merk en heel wat blogs kregen in hun beginjaren ook allerhande testers. Ikzelf was nog niet echt overtuigd door dit alles.

De meeste muesli's bevatten (als je een redelijke portie eet) toch (te)veel suiker, zijn te hard, er zit te weinig chocolade in... of na een week ben je ze gewoon beu. De nieuwsgierigheid won het van de gierigheid en we namen een aantal dozen mee. Voor kindjes hadden ze zelfs prinsen- en prinsessenmuesli. Zes boxen muesli en één pot havermout rijker kwamen we terug naar huis.Het verdict? Héérlijke producten! Onze Feé heeft haar box leeggegeten (een doos met chocolade) en zelfs de (meest) kritische echtgenoot vond de muesli met witte chocolade en rode vruchten minimum even lekker als gewone cornflakes. Dat is een prestatie!

Ik heb een grote voorkeur voor de muesli's met chocolade, de havermout en de muesli met honing en noten. De porties zijn meer dan oké voor een normaal persoon, in combinatie met (magere) Griekse yoghurt vult dit een hele ochtend.

Intussen zocht ik op waar ik hem hier in België kan kopen. Probleem: bij ons kan je ze enkel online bestellen. Maarrrrrr, wanneer je online een bestelling plaatst kan je volledig zélf jouw muesli samenstellen! Je kiest zelf de vlokken, glutenvrij, paleo-proof, kindvriendelijk, chocoladevol, suikerarm ... Dat staat op de to-do-lijst van deze maand, zonder twijfel een aanrader! Mijn favoriet? De glutenvrije muesli met chocolade.

Naast de muesli en de havermout zijn er ook meeneemverpakkingen te kopen en intussen hebben ze een adventskalender voor de geïnteresseerden ;-)

Mymuesli.com !

Reacties

Populaire berichten

Easy weken

Bijgeleerd...

Awel?!