Awel?!

Foei, foei, foei...

"Op 4 september wordt hier terug gedeeld", euhm... Tja, euhm...

We zijn bijna december en veel werd hier intussen niet meer gedeeld. 't Is niet van niet willen, 't is ook niet door een gebrek aan ideeën. 't Is een kwestie van geen tijd (willen maken). Eind augustus had ik - zoals gewoonlijk - een nogal idealistisch beeld over het komende academiejaar. Het zou wel vlot lopen, er zou nog véél tijd zijn voor andere dingen (zoals koken), we zouden dat wel even allemaal gaan doen.

*BAM*
Reality check.

Enerzijds ergerde ik me aan de 50 kookboeken die nog snel-snel gepubliceerd werden voor de grote boekenbeurs. Wat zou ik, als simpel mens, daar nog kunnen aan toevoegen? Anderzijds begonnen het schooljaar en het academiejaar en stapelden de taken/papers/teksten/... zich nogal in sneltempo op. Omdat ik nog steeds heel graag schrijf en ook zal blijven schrijven, maakte ik een nieuwe site. Wie me op Instagram volgt weet het al langer, sinds twee maanden deel ik lief en leed op mamaleert.be

Het is te zeggen, niet àlle lief en leed maar wel wat toegespitst is op mijn laatste jaar (I hope so, oh I hope so) als masterstudent. Ik deel wat ervaringen, struikelblokken, probeer uit wat ik zelf meegemaakt heb in die jaren een beetje "tips" mee te geven enzovoort. Een beetje om dezelfde reden zoals MissCaesar ontstond; ik krijg meer en meer de vraag "Maar wat doe jij eigenlijk allemaal?". Dus voor diegene die het zich altijd al afvroegen, ik zou zeggen ga eens piepen bij mamaleert.

Daarnaast zijn er ook nog andere, heel toffe zotte plannen, het ene al wat concreter dan het andere maar daar volgt binnenkort nog wel wat meer over... Eén ding is zeker: ik verveel me nog steeds niet en zal dat de komende maanden ook niet gaan doen.

Bij deze: KoKim is nog steeds even OUT.

Reacties

Populaire berichten

Easy weken

Bijgeleerd...